Meezeilen op de Middellandse Zee


Meezeilen en genieten van:
 de zon, de zee, de wind, de ruige kusten en prachtige baaien van Zuid-Frankrijk,
of u nu wilt 
zonnen, zwemmen en snorkelen
of
actief leren zeilen en navigeren
dit kan allemaal aan boord van de tweemaster,

Avia grandis

 

 

Het schip "Avia grandis"

De Avia grandis biedt, naast accommodatie voor de bemanning van 1 á 2 personen, plaats aan maximaal 4 gasten. Toiletten, douche en zelfs een bad zijn aan boord. De kombuis beschikt over warm en koud stromend water en is uitgerust met een drie pits gas fornuis. De overdekte center cockpit biedt de nodige schaduw. Het is een zeer stabiel schip met goede zeileigenschappen geschikt van beginnend tot gevorderde zeiler.
Technische specificaties        Impressie (foto's schip e.d.)

 

Het zeilgebied

De Avia grandis bevindt zich de gehele zomer in de gebieden rond Montpellier, Marseille en Corsica. Afhankelijk van opstap positie, de wind, duur van de trip en uiteraard uw persoonlijke wensen kunnen verscheidene havens en baaien in de omgeving worden aangedaan. 

De gedragscode

Het leven aan boord is als in een kleine gemeenschap met z'n eigen regels en wetten met als doel de sfeer en veiligheid aan boord te waarborgen. Zo is de Avia grandis een rookvrij schip en worden er geen alcoholische dranken geschonken voor en tijdens het zeilen. 

De beschikbaarheid

De zeiltrips lopen in principe altijd van zaterdagmiddag tot de daarop volgende zaterdagochtend. 
In deze trip bevinden zich dus 7 overnachtingen en 6 zeildagen. Kijk op het tripschema om te zien op welke data er nog plaatsen beschikbaar zijn.

De kosten
Voor een trip van vrijdag t/m donderdag wordt € 450.- p. p. gerekend.

INCLUSIEF: Bemanning, accommodatie aan boord, thee & koffie
EXCLUSIEF: Uw transport, havengelden, diesel, schoonmaak en de maaltijden.
Voor transport zijn er, indien u geen eigen vervoer heeft, verschillende interessante alternatieven, 

De Boordkas
Voor we het anker lichten wordt een boordkas aangelegd. Iedere deelnemer stort €15,- per dag. Hieruit worden de boodschappen, havengelden, diesel, schoonmaakkosten e.d. betaald. De bemanning is vrijgesteld van betaling. De boordkas dient alleen voor de onkosten aan boord, dus exclusief eten en drinken in restaurants enz.

De Bar
De Avia grandis beschikt over een eigen bar waar tegen kostprijs verschillende alcoholische en niet alcoholische dranken verkrijgbaar zijn. Koffie/thee en bronwater zijn gratis. De overige dranken worden tijdens de week geturfd en aan het eind van de week afgerekend. 

Reserveren 
Voor het reserveren van een zeiltrip kunt u het formulier invullen en verzenden. Wij zullen de door u aangegeven data reserveren en vervolgens telefonisch contact met u opnemen. Voor extra informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.
Let op: Aan boord wordt niet gerookt!


heeft u vragen, bekijk dan eerst
----> FAQ


Last page